خانواده دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل درگذشت معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری را تسلیت گفتند

04 فروردین 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام تسلیت به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر رحلت حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی صالحی، معاون فرهنگی-سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که در عرصه های مختلف دارای شخصیتی انقلابی و متواضع بوده اند موجب تاسف و تاثر فراوان گردید.

خانواده دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل این ضایعه و مصیبت را به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، خانواده معزای صالحی و سایر دانشگاهیان تسلیت عرض نموده، و برای ایشان از خداوند متعال علو درجات و رحمت و غفران الهی و صبر و اجر برای بازماندگان مسئلت می نماید.