دکتر داود دومیری گنجی، رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی شهادت دکتر حسین فخری زاده را تبریک و تسلیت گفت.

08 آذر 1399

بسم ربّ الشهداء و الصدیقین

ترور شخصیت‌های علمی، نشانه‌ای از ناتوانی کامل دشمنان ایران اسلامی در برابر عزم ملت‌ آگاه و غیور ایران برای پیشرفت علمی و حرکت به سمت خودکفایی است. بدون شک، مردم ایران اسلامی و فرزندان توانمند آنان در راه اعتلا و پیشرفت کشور و دستیابی به بالاترین مراتب علمی و فناوری مصمم‌تر از گذشته تلاش خواهند کرد و چنین رفتارهای خصمانه نه تنها خللی در عزم و اراده استوار ملت ایجاد نمی‌کند بلکه شمیم معطر مجاهدت علمی در فضای میهن عزیزمان پراکنده و در پیمودن این راه مصمم تر خواهند شد. شهادت دانشمند هسته ای موشکی محسن فخری‌زاده به محضر حضرت ولیعصر(عج) مقام معظم رهبری ، مقام عالی وزارت و ریاست محترم دانشگاه امام حسین ع، ملت شریف ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض میکنم.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل