18 مرداد 1402
دیدار رییس دانشگاه به همراه معاون دانشجویی با فرماندار ویژه شهرستان آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به همراه دکتر محمد سلیمانی معاون دانشجویی دانشگاه برای دومین بار در سال جاری با حضور در دفتر دکتر زارعی فرماندار شهرستان آمل با وی دیدار و گفتگو کردند.

در ابتدا دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، گزارشی از فعالیت های اجرا شده و در دست اجرای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، طرح های عمرانی و به ویژه حوزه معاونت دانشجویی ارائه کرد.

رییس دانشگاه با بیان اینکه: دانشگاه‌ تخصصی فناوری های نوین آمل دارای رشته های خاص و کاربردی است و در برخی رشته‌ها در مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد مانند کاردانی دامپزشکی، بهداشت و بازرسی گوشت، بهداشت و مواد غذایی، زیست فناوری و جانوری، بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی (ارشد)، زیست فناوری میکروبی (ارشد)، گیاهان دارویی و ... به عنوان قطب علمی در منطقه مطرح می‌باشد، به پتانسیل این دانشگاه و اساتید آن و تاثیر همه جانبه دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به عنوان تنها دانشگاه دولتی شهرستان آمل با وجود مراکز آموزشی متعدد در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و صنعتی و رفع مشکلات در این حوزه ها اشاره کرد و خواستار حمایت دستگاه‌های مدیریتی و اجرایی شهرستان در معرفی و به کارگیری این ظرفیت های موجود، در راستای توسعه و پیشرفت شهرستان آمل و برخورداری شهروندان از این خدمات شد.

در ادامه دکتر زارعی فرماندار شهرستان آمل ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور مسئولین دانشگاه، به لزوم همکاری و تعامل بیشتر فرمانداری، ادارات و ارگان های شهرستان با دانشگاه تاکید کرد و استفاده از ظرفیت های علمی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل را از اولویت‌های کاری بر شمرد.

وی همچنین دانشگاه ‌تخصصی فناوری های نوین آمل را یک فرصت برای شهرستان دانست و ابراز امیدواری کرد که از این ظرفیت و فرصت در راستای توسعه شهرستان استفاده کافی به عمل آید.

در این جلسه به نکاتی چون: پیشنهاد عضویت و حضور برخی از اساتید در جلسات و کمیسیون‌های تخصصی شهرستان، معرفی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به عنوان یک مرکز علمی جهت برطرف نمودن مشکلات شهرستان آمل با توجه به ظرفیت های علمی دانشگاه، حمایت خیرین جهت به سرانجام رساندن طرح های نیمه تمام دانشگاه که با اتمام این طرح ها بسیاری از مشکلات دانشگاه حل خواهد شد تاکید گردید.