مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید

22 مهر 1398
مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید

این مراسم در روز دوشنبه مورخ 1398/06/04 با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر دومیری گنجی، معاونت توسعه مدیریت و منابع جناب آقای دکتر رضوی، مسئولین و کارکنان گرامی دانشگاه برگزار گردید.
مراسم با سرود سرافراز کشور جمهوری اسلامی ایران، دعای امام رضا و تلاوت قرآن توسط جناب آقای مهندس لسانی آغاز گردید.
در ادامه جلسه مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ضمن خوشامدگوئی و تبریک هفته دولت و روز کارمند،  از زحمات کارکنان دانشگاه قدردانی نمودند. سپس ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک این روز به کارمندان دانشگاه و قدردانی از زحمات بی شائبه کارمندان، بیان کردند که کارهای اجرائی دانشگاه با کارمندان است و به هیچ وجه نباید کارمندان را از هیات علمی جدا دانست و به منزله یک هسته باید همه به سوی اهداف دانشگاه قدم بردارند. همچنین معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند به کارکنان دانشگاه، توضیحاتی در خصوص عملکرد این معاونت در طی این شش ماه پرداختند و جهت انگیزه بیشتر کارکنان بیان کردند اضافه کاری کارمندان به هیچ وجه قطع نمی گردد.  در پایان مراسم جهت تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه با ارائه لوح تقدیر و هدیه از آنها تشکر به عمل آمد.
1-آقای محمد ثقفی مدیر امور مالی
2-آقای حبیب الله افضلی کارشناس گروه فنی و نظارت بر طرح های عمرانی