مصوبات مهّم ریاست دانشگاه جهت برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوّم 99-98

12 خرداد 1399
مصوبات مهّم ریاست دانشگاه جهت برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوّم 99-98

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، جلسه ای با حضور دانشگاه های عضو هیات امنا به منظور بررسی نحوه بر گزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 99-98 با حضور روسای دانشگاه‌های استان در دفتر ریاست دانشگاه مازندران برگزار شد.

بر اساس این گزارش، دکتر داوود دومیری گنجی ریاست دانشگاه با اعلام این خبر گفت: اعضای هیات امنای دانشگاه های استان ضمن تقدیر از همراهی و مشارکت ارزشمند کلیه اقشار دانشگاه در پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه و تداوم کلاس‌ها در نیمسال جاری به صورت مجازی، بر حفظ سلامتی و تندرستی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان به‌عنوان اولویت اوّل دانشگاه تاکید کرده و مقرر نمودند که کلیه تصمیمات در چارچوب سیاست‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا، دستورالعمل‌ها و اختیارات وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مراجع ذیربط استانی و با توجه به شرایط روز اتخاذ شده و امکان تغییر آن در صورت تغییر و به روزرسانی شرایط کشور وجود دارد.دکتر دومیری گنجی اظهار داشت: بر اساس مصوبات این جلسه، کلیه امتحانات پایان نیمسال جاری در کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به‌صورت غیرحضوری برگزار و دستورالعمل اجرایی و جزییات این امر بدین شرح  اطلاع‌رسانی خواهد شد.

صورتجلسه دانشگاه‌های عضو هیأت امناء مورخ 1399/03/11 جلسه هماهنگی دانشگاه‌های عضو هیأت امناء در خصوص نحوه‌ی برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98، ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 1399/03/11 در دفتر ریاست محترم دانشگاه مازندران با حضور روسای محترم دانشگاه‌های تخصصی فناوری های نوین آمل،علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و علم و فناوری مازندران تشکیل گردید و پس از بحث و تبادل نظر موراد زیر مورد توافق قرار گرفت:

1-توافق گردید امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی 98 در تمامی مقاطع بصورت مجازی و در بازه زمانی 7 الی 26 تیرماه 99 برگزار گردد.

2-توافق گردید از تاریخ 17 خرداد ماه 99 دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که دارای پایان‌نامه‌های آزمایشگاهی، عملی و میدانی هستند با تشخیص و تأیید استاد راهنما و با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی مجوز حضور در دانشگاه‌ها را داشته باشند.