نشست هیئت های استانی  نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و مدیران نظارت دانشگاهها و پژوهشگاه های کشور با حضور مقام عالی وزارت

نشست هیئت های استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و مدیران نظارت دانشگاهها و پژوهشگاه های کشور با حضور مقام عالی وزارت

بسمه تعالی

دهمین نشست هیئت های استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت و مدیران نظارت دانشگاهها و پژوهشگاه‌های کشور با حضور مقام عالی وزارت، رؤسا و دبیران ه‍یئت های استانی نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، مدیران نظارت و ارزیابی زیرنظام های آموزشی، مدیران دفاتر نظارت و ارزیابی دانشگاه ها و پژوهشگاه‌های دولتی برگزار شد.

در این نشست که به صورت وب کنفرانس برگزار می‌شد، در خصوص موضوعاتی از جمله نظارت بر آموزش‌های الکترونیکی و لزوم توجه به کیفیت آن، چگونگی نظارت بر آموزش‌های غیرحضوری (شبکه ای)، ارتقای کیفیت آموزشی غیرحضوری و موضوعات دیگر مرتبط با حوزه نظارت و ارزیابی بحث و تبادل نظر شد. در این نشست جناب آقای دکتر سید علی اندی رئیس محترم نظارت و ارزیابی دانشگاه نیز حضور داشتند.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل