04 شهریور 1402
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

رییس دانشگاه در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را به تمامی کارکنان به ویژه همکاران پرتلاش دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام دکتر اکبر حاجی زاده مقدم به شرح ذیل است:

هفته دولت یادآور فداکاری‏های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیا کننده روزهای پرشور خدمتگزاری، شهیدان بزرگ، رجایی و باهنر است. تاریخ ایران اسلامی همواره شاهد ایثارگری ها و از خود گذشتگی های دلیرمردانی بوده که غیر از خدا هیچ نمی دیده و تمام هدفشان خدمت به خلق و اعتلای انقلاب اسلامی بوده است.

بی شک همه ما می بایست با تأسی از ویژگی های والای اخلاقی و رفتاری شهیدان رجایی و باهنر آنان را الگوی همیشگی خود قرار داده و با بهره گیری از رفتار این شهیدان عزیز و تلاش و کوشش در راه تعالی میهن اسلامی و در راستای تحقق اهداف دولت و نظام بسته به ماموریت مان که ارتقاء سطح علمی کشور و اجرای برنامه تحول نظام آموزشی و همچنین الگوی چشم انداز کشور گام برداشته و زمینه های رشد و پیشرفت روزافزون کشور را در حیطه های مختلف به ویژه در حیطه علم و دانش و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم آوریم.

در پایان اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت و بویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کارمند را به همه دولت مردان و کارمندان خدوم و متعهد و بویژه همکاران خودم در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمانهای بلند حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تا رسیدن به جایگاه رفیع علمی از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه