پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل فرارسیدن سال تحصیلی جدید 1404-1403 را به همه دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان تبریک گفت.

در متن پیام آمده است:

هرساله با فرا رسیدن ماه مهر، عطر زندگی و طراوت در فضای دانشگاه ها دمیده می شود و این فصل میثاقی است که جویندگان علم و دانش بر مبنای آن عهد می بندند درکنار یکدیگر برای کسب علم و دانش مجاهدت کنند.

فرارسیدن فصل علم و دانش و سال تحصیلی جدید؛ آغازی دیگر بر حرکت در مسیر تعلیم و تربیت و قدم نهادن در راه تعالی علمی و شکوفایی دانش و خرد است؛ مسیری که جویندگان دانایی و معرفت در آن با بهره‌گیری از دانش و تجارب ارزشمند اساتید گرانقدر، خود را برای نقش‌آفرینی در جامعه و ساختن فرداهای بهتر مهیا می‌سازند.

امروز اعضای جامعه دانشگاهی باید با ایجاد فضای اخلاقی همراه با نشاط در دانشگاه به عنوان کانون جوشش فکری جامعه، در مسیر پویایی علمی و فرهنگی هم‌راستا با رهنمودهای مقام معظم رهبری تلاش نمایند و به رسالت خطیر خود برای تعالی ایران اسلامی و تحقق پیشرفت‌های علمی و فناوری عمل نمایند.

اینجانب آغازسال تحصیلی را به محضر تمامی دانشگاهیان کشور به‌ویژه دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل صمیمانه تبریک گفته و امیدوارم در مسیر  گهربار دانش از فرصت ها بهترین استفاده را نموده و با تکیه بر توانمندی‌ها، ظرفیت ها و پیروی از منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در پیشرفت، آبادانی و خودکفایی میهن اسلامی کوشا باشیم.

رییس دانشگاه