پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت مقام زن

13 دی 1402

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، با صدور پیامی فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و روز مادر را محضر تمامی بانوان ایران اسلامی علی الخصوص زنان و مادران شهرستان آمل و جامعه دانشگاهی تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن این پیام آمده است:

بیستم جمادی الثانی مصادف است با سه رویداد ارزنده که هر یک از آنان شایسته بزرگداشتی باشکوه و گسترده است. روز ولادت دخت گرامی پیامبر اسلام حضرت فاطمه زهرا(س)، تقدیر از مقام بلند زن و همچنین تولد بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره)، کانون‌های درخشانی در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی ایران محسوب می‌گردند.

حضرت صدیقه طاهره(س) تجلیگاه مهربانی و فیض هدایت خداوند است. تبلور آموزه‌های نجات‌بخش اسلام و پیوند دو رکن درخشان نبوت و امامت به برکت وجود ایشان است، فصل فصل زندگی این یگانه یادگار رسول گرامی اسلام(ص)، مکتبی برای رشد و تعالی تمامی زنان جهان بویژه زن مسلمان در همه ادوار تاریخ است.

اگر زنان مسلمان ایران توانستند با حضور حماسی خود در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، معنای نوینی را از زن مسلمان در پیش روی جهانیان آشکار کنند، به سبب الگو قرار دادن حضرت زهرا(س) است. روز زن در واقع تجدید میثاقی است با ارزش‌های اسلامی در خصوص بانوان، که به شکل کامل در شخصیت و سیره حضرت فاطمه(س) متجلی گشته است.

بر خود لازم می‌دانم میلاد با سعادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه‌ی الزهرا (س) را به یکایک بانوان ارجمند جامعه‌ی دانشگاهی، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک و تهنیت عرض نمایم. امید است همگی ما بتوانیم با تأسی از سیره‌ی آن بانوی بزرگوار، اسوه‌ی تقوا، عفت و پاکدامنی؛ از پیروان راستین حضرتش باشیم و نقش خود را به بهترین نحو ممکن در خانواده و جامعه، خاصه در عرصه‌ی بهداشت، درمان و آموزش ایفا نمائیم.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل