پیام تسلیت دکتر داود دومیری گنجی به مناسبت فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها

27 دی 1399

السلام علیک یا فاطمة الزهرا یا بنت رسول الله!

قال رسول اللّه صلى الله علیه وآله: إنّ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ فَطـــَمَ ابْنَتِی فاطِمَـــة وَ وُلدَهـــا وَ مَنْ أَحَبًّهُمْ مِنَ النّارِ فَلِذلِکَ سُمّیَتْ فاطِمَة

خدای تبارک و تعالى آتش را بر دخترم فاطمه و پسرانش و کسی که آنان را دوست بدارد دور و منع کرده است، و به همین دلیل است که اسمش فاطمه است..

منبع: کنز العمال ج6 ص 219

حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی پیامبر اکرم (ص) علیرغم حیات کوتاه ، الگوی خوبی برای مسلمانان جهان و بلکه تمام بشریت هستند این شخصیت برجسته اولین منتقد سیاسی انحراف تاریخ اسلام و تشییع است و اولین منتقد نشست در سقیفه بنی ساعده است و اولین مدافع امام عدالت و آزادگی است ، ام الحسنین حضرت فاطمه (س) که از سوی پدر بزرگوارشان حضرت محمد مصطفی (ص) « ام ابیها » لقب گرفتند ، اسوه ای کامل و جامع برای زنان جامعه اسلامی از صدر اسلام تا کنون است که می توان به سیره عملی ایشان در همسرداری ، تربیت فرزند ، خانه داری ، روابط اجتماعی و به ویژه حجاب استناد نمود.

پیروی و اطاعت از رسول خدا و حامی ولایت و امامت امیر المؤمنین(ع) درس مهمی است که آن حضرت ، به جهانیان داد تا انسان راه سعادت و نجات را در پیش گیرد ؛ چرا که هر کس به ریسمان ولایت تمسک جست ، بی تردید راه حق و حقیقت را برگزیده است.

فاطمه، شگفت انگیزترین انسان و شگرف ترین بشری بود که به عنوان دختری، همراز، همراه، همسنگ، پشتیبان، دلسوز و مشاور پدر، و در مقام همسری، یار، مددکار، مدافع و گرمابخش زندگی، محبوب ترین یار و نزدیکترین دوست شوهر است.

فاطمه زهرا (س) معیار فضایل، اخلاق و تفکر است و جایگاه زنان جهان را شکوه و منزلت بخشید. مهربان مادری برای مؤمنان بود که حضور یک بانوی مسلمان در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی را در کنار پارسایی، پاکدامنی و دور اندیشی برای همیشه در تاریخ جهان ثبت کرد.

فاطمیه روزهای حزن اهل بیت(ع) در مصیبت مادر رسالت و همسر ولایت حضرت زهرای مرضیه (س) است.

باید گفت که شهادت حضرت زهرا (س) تنها واقعه ای تاریخی نیست ؛ بلکه آموزه ای متعالی در باب ولایتمداری و دفاع از ارزش های اسلام ناب محمدی (ص) است.

اینجانب فرارسیدن ایام غم بار فاطمیه و سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) ، بی بی دوعالم ، پاره تن پیامبر(ص) و اسوه زنان عالم را بر محضر مبارک حضرت ولی عصر(عج) و رهروان حضرتش تسلیت عرض می نمایم.

ما زنده به لطف و رحمت زهرائیم      مأمور برای خدمت زهرائیم

روزی که تمام خلق حیران هستند        مامنتظر شفاعت زهرائیم