23 مرداد 1402
پیام تسلیت ریاست دانشگاه در پی حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) در شیراز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی حمله تروریستی مزدوران داعش به حرم احمدبن‌موسی (ع) و شهید شدن یک نفر و مجروح‌شدن تعدادی از هم‌وطنان بی‌گناه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با صدور پیامی، این اقدام مذبوحانه را محکوم کرد.

متن پیام بدین شرح است:

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

حادثه تلخ و تأسف‌بار تروریستیِ حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی (ع) که منجر به شهادت و مجروح‌شدن جمعی از زوار، نمازگزاران و مردم عزیز و بی‌گناه شد، موجب تأثّر و تألّم عمیق قلبی است.

بار دیگر دستان پلید دشمنان این سرزمین مقدس و ایادی منحرف از اسلام ناب محمدی به خون زائران مظلوم در حادثه تروریستی حمله به آستان متبرک شاهچراغ شیراز آغشته گشته و چهره پلید خود را نمایان ساخت. دشمنان کینه توز ملت بزرگ ایران ناجوانمردانه به روی شهروندان بی‌دفاعی آتش گشودند که حرم شاهچراغ را مامن خود یافته بودند. بدون شک، اینگونه اقدامات وحشیانه و کوردلانه، اتحاد و همبستگی ملت بزرگ ما را نشانه رفته است، غافل از اینکه چنین اقدامات تروریستی، مردم فهیم ایران را متحدتر از قبل در کنار هم قرار خواهد داد.

اینجانب شهادت مظلومانه زائران و نمازگزاران حرم شاهچراغ(ع) را به محضر امام عصر(عج)، رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی ) و مردم عزیز ایران اسلامی و خانواده های معظم شهدای این حادثه تروریستی تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

رییس دانشگاه