14 مهر 1402
پیام رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز ملی دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت 14 مهرماه، روز ملی دامپزشکی، طی پیامی این روز را به همه دست اندرکاران حوزه دامپزشکی، دانشجویان عزیز، کارشناسان و کارکنان گرانقدر و اعضای محترم هیات علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بی تردید سلامت و بهداشت و امنیت غذایی از مقوله های بسیار مهم زندگی تمام جوامع بشری است.

امروزه بخش عمده‌ای از غذای انسان ها از دام و فرآورده های دامی تامین می شود، بر همین اساس دامپزشکی از جایگاه و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. دامپزشکان علاوه بر تلاش موثر درجهت کاهش آلام حیوانات، در حوزه پیشگیری از وقوع بیماری های مشترک بین انسان و دام در صف اول مسئولیت قرار دارند و تاثیر علم و آگاهی و زحمات آنان در عرصه سلامت و امنیت غذایی بر هیچ جامعه و ملتی پوشیده نیست.

روز دامپزشکی فرصتی است که عموم مردم از تلاش ها و زحمات تاثیرگذار و تنوع خدمات وسیع فعالیت های دامپزشکان، مدیران و کارکنان خدوم و زحمتکش دامپزشکی بیش از پیش آگاهی یابند.

اینجانب روز ملی دامپزشکی را به تمامی دامپزشکان فرزانه، دانشجویان عزیز، کارشناسان و کارکنان گرانقدر و اعضای محترم هیات علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض نموده و آرزومندم در تمامی مراحل زندگی و انجام ماموریت ها و وظایف محوله در ضل توجهات حضرت ولیعصر (عج) بیش از پیش موفق و منصور باشید.

رییس دانشگاه