انتخاب رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به عنوان مدیر نمونه شهرستان

به مناسبت هفته دولت، یادواره شهیدان رجایی و باهنر و شهدای کارمند شهرستان آمل از سوی فرمانداری برگزار و مدیران نمونه شهرستان معرفی و از آن ها تقدیر شد و در این مراسم دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به عنوان مدیر نمونه معرفی و از او تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در لوح تقدیر آمده است:

جناب آقای دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل

سلام علیکم

بدون تردید، پیشرفت و توسعه پایدار هر منطقه در گرو وجود سرمایه های انسانی، کارآمد آن جامعه است و تلاش خالصانه و مشفقانه نیروهای متعد و دلسوز در نظام اجرایی می تواند نوید بخش رشد، توسعه و بالندگی میهن عزیز اسلامی باشد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اسوه های خدمت بی ریا و صادقانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی و تبریک هفته دولت، بدینوسیله عزم و تلاش ارزشمند جنابعالی را به عنوان (مدیر نمونه) دستگاه های اجرایی شهرستان ارج گذاشته، توفیقات شما را در خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تحت رهبری خردمندانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از خداوند قادر متعال مسئلت دارم.

من الله توفیق
ذات ا... زارعی