عمومی
اولین جلسه شورای مرکزی سلامت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در سال 1403

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اولین جلسه شورای مرکزی سلامت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با حضور دکتر اکبر حاجی زاده رییس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای یزدانی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، دکتر محمد سلیمانی معاون دانشجویی، دکتر فاطمه سالاریان مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی و سایر اعضای شورای مرکزی در راستای تصویب طرح ها، گزارش عملکرد و پیش بینی سازوکارهای مرتبط با مرکز مشاوره و سبک زندگی در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
این جلسه با تلاوتی آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و سپس دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه، به اعلام ضرورت تشکیل شورای سلامت و زمان دریافت ابلاغیه از سازمان امور دانشجویان، به معرفی اعضای شورا پرداختند و اعلام کردند این جلسات هر دوماه یکبار تشکیل خواهد شد.
در ادامه دکتر  محمد سلیمانی معاون امور دانشجویی دانشگاه بیان نمودند: دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به دلیل ماهیت و ماموریت هایی که دارد بهتر است با نگاه متفاوت تری مورد توجه قرار گیرد. سلامت و سبک زندگی از مهم ترین موضوعاتی است که از خانواده و اجتماع و محیط دانشگاه، جدایی ناپذیر است و این نیاز به حمایت های ویژه ای دارد.
سپس دکتر فاطمه سالاریان رییس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه گزارشی از مجموعه فعالیت مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی از ابتدای مسئولیت شان تاکنون ارائه نمودند و اعلام کردند که در سه عرصه پیشگیری، درمان و آموزش در مرکز مشاوره فعالیت کردند.
ایشان در ادامه در مورد نتایج طرح های ارائه شده از سازمان امور دانشجویان مانند طرح پایش سلامت، سیمای زندگی و طرح پات و اجرای طرح مهارت های زندگی توضیحاتی بیان کردند.
سپس حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای یزدانی  مسئول نهاد رهبری در دانشگاه به طور خلاصه توصیفی از نظام مسائل روانی - اجتماعی جامعه دانشجویی ارائه نمودند و در پایان به سوالات اعضای شورای سلامت پاسخ دادند.
در ادامه نیز حاضرین در جلسه به بحث و تبادل نظر پرداختند.