07 بهمن 1402
بازدید رییس و اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی از شرکت لبنی دوشه آمل (هراز)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس و اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و مشاور رییس دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه با مدیرعامل شرکت لبنی دوشه آمل (هراز) مهندس بزرگمهر دادگر دیدار داشتند و از کارخانه هراز بازدید بعمل آوردند.

در این جلسه دکتر امیر خاکی رییس دانشکده، دکتر راضیه پرتوی معاون آموزشی دانشکده، مهندس ابراهیمی مشاور رییس دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر عاطفه عراقی و دکتر پولین شهره اعضای هیأت علمی گروه بهداشت مواد غذایی دانشکده دامپزشکی حضور داشتند.

در ابتدا آقای مهندس ابراهیمی بیان کردند که هدف از برگزاری این نشست با مجموعه معتبر لبنی دوشه آمل (هراز)، آشنایی با ظرفیت و توان‌مندی طرفین و ایجاد تعامل دوسویه در خصوص ارتباط بهینه دانشگاه و صنعت است.

سپس دکتر امیرخاکی و دکتر راضیه پرتوی رییس و معاون دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن تشکر از مدیریت محترم شرکت لبنی دوشه آمل (هراز) از میزبانی این جلسه، مطالبی را درخصوص معرفی دانشکده، توان‌مندی‌های دانشکده دامپزشکی و گروه بهداشت مواد غذایی و رشته‌های تحصیلی مرتبط با صنعت مواد غذایی در دانشکده دامپزشکی را بیان داشتند و اعلام کردند که دانشکده دامپزشکی آماده همکاری با این شرکت محترم در زمینه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و آزمایشگاهی است.

همچنین مهندس بزرگمهر دادگر مطالب چشمگیری را ارائه فرموده و بیان داشتند شرکت ایشان از طرح «کوآپ» دانشگاه استقبال کرده و پذیرای دانشجویان در قالب این طرح است. علاوه‌براین، اعلام نمودند که این شرکت آمادگی برای پذیرش ایده و تبادل اطلاعات علمی را با دانشکده دامپزشکی را خواهد داشت. هم‌چنین ایشان خانم دکتر دادگر را به‌عنوان نماینده شرکت هراز در خصوص روابط بین دانشکده دامپزشکی و این شرکت معرفی نمودند.