09 مهر 1399
به مناسبت هفته دفاع مقدس انجام شد

به مناسبت هفته دفاع مقدس دیدار ریاست محترم دانشگاه به همراه مسئولین با خانواده محترم شهید جمشید نائیجیان

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس با توجه به رشادت‌ها و جانفشانی‌های شهدای گرانقدرانقلاب اسلامی و وفاداری ملت فهیم و انقلابی گفت: دشمن  باید بداند که راه امام (ره) و شهدا همچون چشمه‌ای خروشان است   که با زنده نگه داشتن ارزش‌های آن همیشه جوشان خواهد ماند.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر دومیری گنجی در یکی دیگر از سلسله دیدارهای خود با خانواده شهدای هشت سال دفاع مقدس، عظمت ملت بزرگ ایران را حاصل و ثمره خون شهدا عنوان کرد و گفت: «امنیت و اقتدار کشور مدیون ایستادگی و ثمره خون شهیدایی است که جان خود را در طبق اخلاص نهادند تا امروز دشمن را با یاس و ناامیدی روبه‌رو سازند.»

دکتر دومیری گنجی از شهدا به عنوان وارثان اصلی انقلاب یاد کرد و افزود: «این شهدا بودند که با قطره قطره خون خود این انقلاب شکوهمند را مقابل هجمه های دشمنان بیرونی و داخلی بیمه کردند و نگذاشتند خدشه ای به کشور عزیزمان وارد شود.»

وی کسب افتخارات بزرگ علمی و پژوهشی را مدیون شهدا دانست و تصریح کرد: «زیر بنای تولیدات علمی نیز با خون شهیدان، جانبازان و ایثارگران و مقاومت خانواده این عزیزان مقابل مشقت ها و سختی ها شکل گرفت و امروز همه ی ما در مسؤولیتی که داریم خود را مدیون این عزیزان می دانیم.» وی با قدردانی از خانواده های شهدا که با تربیت فرزندان خود که با روحیه انقلابی، ادامه دهنده راه شهدا هستند افزود: «امروز ما وظیفه داریم از هیچ خدمتی به این عزیزان فروگذار نکنیم و با تمام جان و دل در خدمت فرزندان شهدا باشیم.»

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل21