بیانیه بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در خصوص حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان

15 دی 1402

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی شهادت مظلومانه جمعی از هموطنان در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان، بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در بیانیه‌ای این اقدام مذبوحانه را محکوم کرد.

امروز دولت اسرائیل خطرناک ترین تروریست ها را در میان خود دارد ، آنهایی که در راس این دولت هستند کسانی اند که در فاجعه بارترین قضایای تروریستی ، خودشان شخصا دستور داده اند و شرکت داشته اند ، الان هم هر روز ترور می کنند و در کنار آمریکا هم هستند.
(مقام معظم رهبری)

در این بیانیه آمده است:

انفجارهای تروریستی امروز گلزار شهدای استان کرمان در مراسم سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که باعث به شهادت رسیدن و مجروح شدن صد ها تن از هموطنان ما شد ضایعه ای تاسف بار و غم انگیز بود که توسط یک گروهک تروریستی وابسته به موساد اسرائیل انجام گردید.

اسرائیل کودک کش ملعون در طی سالها از اینگونه حرکات ناجوانمردانه و پلید فرو گذاری نکرده ، اینگونه حرکات باعث خشم ملت های مسلمان و آزادی خواه جهان می شود و صدای خشم و نفرت آنان را بر می انگیزد.

رژیم صهیونیستی اسرائیل تصور می کند با اینگونه حرکات می تواند ملت غیور ایران را از صحنه خارج کند اما زهی خیال باطل این حرکات باعث پیوند بیشتر ملت غیور و مسلمان ایران با جبهه آزادی خواه مقاومت و همبستگی و اتحاد بیشتر بین ملت ایران و جبهه مقاومت خواهد شد.

طبق گفته شهید راه مقاومت حاج قاسم سلیمانی: ملت ما ملت امام حسین است.

ملت غیور ایران با شعار های (منم قاسم سلیمانی ام) و (حاج قاسم دلاور، راهت ادامه دارد) در تمامی عرصه ها حمایت همه جانبه خود را از نظام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین اعلام می دارند.

مطالبه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ضمن محکومیت این حرکت ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی، از مقامات جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای جهان و همچنین مقامات سازمان ملل این است که نسبت به این حرکت ناجوانمردانه واکنش نشان داده و موضع گیری دقیق انجام داده و اسرائیل غاصب، جنایتکار و کودک‌کش را در مجامع و دادگاه های بین المللی محاکمه نمایند.

(والسلام علی من اتبع الهدی)
مهدی تقی پور
مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهید همت دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل