تقدیر و تشکر ریاست دانشگاه از جناب آقای دکتر رضا حاجی پور نماینده محترم مردم آمل در مجلس شورای اسلامی بدلیل افزایش 10 میلیاردی بودجه دانشگاه

21 فروردین 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیرضا منادی رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به دکتر رضا حاجی پور نماینده محترم مردم شهرستان آمل، از تصویب بودجه مورد تقاضای ایشان به دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی و آموزشی حوزه انتخابیه ایشان علاوه بر آن چه که در لایحه دولت آمده بود خبر داد که متن آن به شرح ذیل است:

نظر به نقش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در جمع بندی بودجه سالانه مراکز آموزشی و پژوهشی و مدارس کشور در قانون بودجه و با بررسی های به عمل آمده و حسب تقاضای جنابعالی، مبالغ زیر به دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی و مدارس حوزه انتخابی جنابعالی علاوه بر آن چه که در لایحه دولت آمده بود ، تصویب شد.

شایان ذکر است به پیشنهاد دکتر رضا حاجی پور نماینده شهرستان آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی، مبلغ 100/000/000/000 میلیارد ریال برای دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل علاوه بر آن چه که در لایحه دولت آمده بود ، تصویب شد.
گفتنی است دکتر داود دومیری گنجی رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل نیز طی نامه ای از دکتر رضا حاجی پور نماینده شهرستان آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی به جهت تقاضای این بودجه برای دانشگاه قدردانی نمود که متن آن به شرح ذیل است:
به یقین تحقق اهداف و پیشرفت آموزش عالی استان مرهون تلاش و کوشش جامعه دانشگاهی و همراهی و همدلی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و مدیران استان می‌باشد. برخود لازم می‌دانم از حسن نظر و پیگیری حضرتعالی در خصوص افزایش اعتبار بودجه سال 1400 دانشگاه، تشکر و قدردانی می نمایم.
رجای واثق دارم با همکاری و پشتیبانی نمایندگان و مدیران محترم استان و شهرستان، دانشگاه می‌تواند در سال 1400 نیز همانند سال های اخیر، در راستای ماموریت و برنامه راهبردی خود، به موفقیت های علمی چشمگیر در سطح بین المللی و حل مشکلات منطقه‌ای و ملی، دست یابد.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل