به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در جلسه مشترک بین نمایندگان مرکز سهند و نمایندگانی از دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، دانشگاه مازندران و دو تن از خیرین شهرستان آمل که با حضور دکتر حاجی زاده رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در سالن جلسات پریس دانشگاه تخصی برگزار شد، چگونگی ایجاد مرکز اکتساب و توسعه نوآوری هوشمندسازی و اینترنت اشیا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این جلسه با تلاوتی از آیات قرآن کریم و پخش سرود ملی و سرود دانشگاه آغاز شد.
در ابتدای جلسه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه ضمن اشاره به قابلیتهای بالقوه و بالفعل شهرستان آمل و همچنین نوپا بودن این دانشگاه، بر اهمیت حمایت همه جانبه سازمانها و نهادهای مختلف از دانشگاههای جوان و در حال توسعه تاکید نمودند.
ایشان با توجه به رویکرد خیرساز بودن دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، خواستار نگاه ویژه به این دانشگاه به عنوان یکی از قطبهای علمی و فناوری منطقه شدند.
در ادامه این جلسه، دکتر فرید صمصامی خداداد رییس دانشکده مهندسی فناوری های نوین با ارائه تاریخچهای از مرکز نوآوری، به تشریح اقدامات انجام شده در راستای ایجاد این مرکز و همچنین موانع و چالشهای پیش روی آن پرداختند.
وی در ادامه بر اهمیت ایجاد زیرساختهای لازم و جذب سرمایهگذاری برای توسعه این مرکز تاکید کردند.
همچنین دکتر جمال قاسمی معاون پژوهشی دانشگاه مازندران نیز بر لزوم ایجاد هاب مرکز نوآوری هوشمندسازی و اینترنت اشیا در منطقه شمال کشور و به ویژه استان مازندران تاکید نمودند.
معاون پژوهشی دانشگاه مازندران اعلام آمادگی کردند که دانشگاه مازندران با تمام امکانات و ظرفیتهای خود از این مرکز حمایت خواهد کرد.
در ادامه این جلسه، دکتر کریمی پور، سرفصلهای مورد نظر مرکز سهند را ارائه نمودند. همچنین بر اهمیت ایجاد یک مرکز نوآوری با رویکرد ملی و منطقهای تاکید کردند و به نقش کلیدی مرکز سهند در ایجاد بازار کار و فعالسازی این مرکز اشاره داشتند.
آقای دکتر مصباحی نیا نیز با اشاره به پارک و پردیس ایجاد شده، بر شکل گیری مرکز نوآوری با تعریف دامنه فعالیت متناسب با مرکز سهند به عنوان مرکز نوآوری در سطح ملی تاکید کردند.
در پایان جلسه، مقرر گردید که این مرکز نوآورانه در شهرستان آمل با همکاری همه جانبه طرفهای حاضر در جلسه ایجاد شود. بر اساس توافقات صورت گرفته؛ زمین مورد نیاز برای احداث مرکز توسط دکتر خسروی (خیر محترم) اهدا خواهد شد. هزینه ساخت و تجهیز مرکز توسط دکتر صالحی (خیر محترم) تامین خواهد شد. مرکز سهند مسئولیت اخذ مجوزهای لازم، ایجاد بازار کار و فعالسازی این مرکز را بر عهده خواهد گرفت. نظارت بر فعالیتهای این مرکز بر عهده دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل خواهد بود.
با توجه به توافقات صورت گرفته، انتظار میرود که این مرکز نوآورانه به عنوان یک قطب مهم در حوزه هوشمندسازی و اینترنت اشیا در منطقه شمال کشور و حتی در سطح ملی ایفای نقش نماید.
روابط عمومی دانشگاه