دیدار ریاست و معاونت محترم با نماینده منتخب مردم شریف آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی

دکتر دومیری گنجی ریاست دانشگاه به همراه معاونت و مدیریت محترم مالی دانشگاه در دیدار با نماینده منتخب مردم شریف شهرستان آمل در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی  در خصوص پیگیری مسائل مرتبط با دانشگاهها و حوزه آموزشی عالی شهرستان آمل دیدار و گفتگو نمود.

این دیداردر دفتر نماینده منتخب مردم شریف شهرستان آمل جناب آقای دکتر حاجی پوربرگزار گردید. دکتردومیری گنجی ضمن عرض تبریک به مناسبت انتخاب ایشان بعنوان نماینده مردم آمل دریازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گزارشی از روند پیشرفت‌های دانشگاه در حوزه‌های مختلف ارائه کرده و همچنین به بیان برخی تنگناهای موجود در زمینه تأمین اعتبار و بودجه در روند تکمیل پروژه های عمرانی و تجهیزات لازم برای آزمایشگاهها پرداخت.

دکتر حاجی پور، نماینده منتخب مردم شریف شهرستان آمل در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز ضمن ابراز خرسندی ازاین دیداروقدردانی ازتلاش‌های دلسوزانه دست‌اندرکاران دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، بر همکاری همه جانبه با این دانشگاه برای حمایت ازپیشرفت درحوزه آموزش عالی شهرستان (آموزش و پژوهش) تاکید کرد.