سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل طی پیامی درگذشت پدر دکتر رضا حاجی پور نماینده محترم مردم شریف شهرستان آمل و لاریجان را تسلیت گفت.

11 آبان 1400

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن پیام دکتر اکبر حاجی زاده مقدم آمده است:

بسم‌ا... الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

برادر ارجمند جناب آقای دکتر رضا حاجی پور

نماینده محترم مردم شریف شهرستان آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی

سلام‌علیکم

خبر درگذشت پدر بزرگوارتان موجب تأثر و تألم فراوان گردید. اندوه نبودن پدر آن‌قدر جان کاه و طاقت‌فرسا است که تنها تسلای آن، یاد و نام خداوند بلندمرتبه است.

ضمن عرض تسلیت به جنابعالی و خانواده محترمتان، از درگاه حضرت احدیت برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل و برای آن مرحوم که از نیکان شهرستان بوده‌اند، رحمت و مغفرت الهی مسئلت می‌نماییم.

سرپرست دانشگاه