16 مهر 1399

معرفی کارکنان نمونه سال 99

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به اطلاع کارمندان گرامی دانشگاه می رساند به علت شرایط خاص و استمرار ویروس کوید 19 برگزاری مراسم روز کارمند و هفته دولت با حضور همه کارمندان محترم امکانپذیر نبوده است، لذا این مراسم با حضور حداقلی برگزار گردید.

در این مراسم ابتداجناب آقای دکتردومیری گنجی، ریاست محترم دانشگاه مناسبت روز کارمند را به همه کارکنان زحمت کش دانشگاه تبریک گفته و ابراز داشته اند با توجه به شرایط بد اقتصادی و کمبود بودجه، دانشگاه بتواند به مانند سال های گذشته اضافه کار کارکنان محترم را پرداخت نماید و فرمودند دانشگاه ما به مانند یک هسته اتم می باشد که برای حفظ آن باید قوی و پرتلاش ظاهر شد و همه ما باید برای حفظ و سربلندی آن از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

در ادامه آقای دکتر رضوی، معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه هم روز کارمند و هفته دولت را به کارکنان ارجمند تبریک گفته و بیان کردند، پرداخت اضافه کار ادامه داشته و تاکید داشته اند افزایش 50 درصدی  حق عائله مندی هر چه سریعتر باید احکام آن در دانشگاه صادر گردد و در ادامه عملکرد مالی شش ماهه نخست سال را گزارش نمودند.

ضمنا از آقای ابراهیم ولی پور بابت زحمات ایشان در طول 30 سال خدمت در دانشگاه قدر دانی گردید.

در آخر به رسم یاد بود لوح تقدیر و کارت هدیه به اعضای نمونه دانشگاه اهدا گردید.

کارمندان نمونه دانشگاه به ترتیب:

• آقای محمد ثقفی
  • آقای محمد شریفی وسطی کلائی