پیام تبریک ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت روز بزرگداشت مقام معلم و شهادت استاد مطهری

12 اردیبهشت 1402
عمومی

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی فرا رسیدن 12 اردیبهت ماه روز بزرگداشت مقام شامخ معلم و استاد را تبریک گفت.

«منْ وقر عالماً فقدْ وقر ربّه»

هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است. امام علی (ع)

متن پیام تبریک ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به این شرح است:

دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت اندیشمند فرزانه، آیت‌الله مرتضی مطهری که به‌درستی روز معلم نامگذاری شده، فرصت مغتنمی است تا با ارج نهادن به مقام شامخ و جایگاه اندیشه این عالم فرزانه، صمیمانه‌‌ترین مراتب سپاسگزاری و قدردانی خویش را محضر استادان و اعضای محترم هیأت علمی و همکارانم به عنوان بخشی ازجامعه علمی کشور که عهده‌دار امر آموزش و پژوهش در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل هستند، تقدیم کنم.

بی‌تردید پیکره هر جامعه در صورتی پویا و ماندگار است که روح فرهنگ در آن جریانی خلاّق داشته باشد و جای بسی افتخار و سرافرازی است که ایرانیان ازسپیده ‌دم تاریخ تمدن، با فرهیختگی، پرچمدار فرهنگ و گسترش آن در پهنه گیتی بوده‌اند.

آثار استادان و شخصیت‌های علمی و فکری این سرزمین که پس از گذشت قرن‌ها، هنوز مورد توجه مراکز معتبر علمی و دانشگاهی جهان قرار دارد، بیانگر جایگاه بلند تعلیم و تعلّم در ایران است. استادان و متفکران فروتنی که اغلب نامشان در اوراق تاریخ از نگاه‌ها پنهان می‌ماند، اما همّت این تلاشگران گمنامِ عرصه دانایی است که گنجینه‌هایی از معارف و شخصیت‌های علمی را برای ملت‌ها می‌سازند.

اینجانب، با گرامی‌داشت یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری و دهه سرآمد آموزشی از خداوند متعال، رستگاری، عزت و کرامت همگان را مسئلت می‌نمایم و از همکاران گرامی دعوت می‌کنم بیش از گذشته با توجه به مسئولیت خطیرحرفه‌ای و اجتماعی خود، در عرصه دانشگاه با مشارکت فعال و روزافزون، در طرح ایده‌های نوآورانه و تولید محصولات دانش‌بنیان و فناوری‌های نوین، رافع مشکلات و باعث پیشرفت کشور باشند.

در خاتمه، ضمن تبریک روز معلم، همّت و حمیّت همه همکاران عزیز را ارج می‌نهم و سلامتی و دوام توفیق آنان را از خداوند بزرگ مسألت ‌دارم.

اکبر حاجی زاده مقدم

رییس دانشگاه