پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به ایران اسلامی

1964
عمومی
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به ایران اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت 26 مرداد ماه، در پیامی سالروز بازگشت سرافرازانه و غرور آفرین آزادگان به میهن اسلامی را تبریک گفت.
در مشروح پیام آمده است:
همه ساله بیست و ششم مردادماه یادبود آزادمردانی است که آزادی و آزادگی را با اسارت خود برای میهن عزیز ایران به ارمغان آوردند. ایستادگی و مقاومت آزادگان سرافراز در طول سال های سخت و مشقت بار اسارت، بیش از پیش ملت ایران را در دنیا سربلند و استوار نمود تا به وجود فرزندان خود افتخار نماید.
این روز یکی از خاطره انگیزترین روزهای تاریخ انقلاب اسلامی است که شاهد حضور آزاد مردانی بود که در راه عهد و پیمانی که با خدا بسته، مجاهدت و استقامت ورزیدند و بعد از بازگشت به ایران اسلامی در صحنه های مختلف اجتماعی و سازندگی سرمشق و نمونه ای برای صلابت و استقامت مردان و زنان ایران اسلامی شدند.
اینجانب بیست و ششم مرداد ماه خجسته سالروز بازگشت غرور آفرین آزادگان سرافراز به میهن اسلامی را به محضر رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران، خانواده های معزز شاهد و ایثارگر و آزاده به ویژه آزادگان استان مازندران و شهرستان آمل تبریک می گویم.

رییس دانشگاه