26 مرداد 1402
پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به وطن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت 26 مرداد ماه، در پیامی سالروز بازگشت سرافرازانه و غرور آفرین آزادگان به میهن اسلامی را تبریک گفت.

در مشروح پیام دکتر حاجی زاده مقدم آمده است:

این سرزمین عزیز همواره در طول تاریخ توسط فرزندان رشید در مقابل بیگانگان دفاع شده و چون جان عزیزش داشته اند.

جلوه بارز این میهن دوستی در هشت سال دفاع مقدس توسط ایثارگران و رزمندگان وطن شکل گرفت و ما همگان مدیون آنان به ویژه آزادگان گرامی هستیم که سالها دور از خانواده و کشور، ایستادگی کردند و بازگشت آنان به میان هموطنان از شادترین و شوق افزاترین روزها محسوب می گردید.

اینجانب این روز بزرگ را به آزادگان سرافراز و اسوه های مقاومت و شیران بیشه شجاعت و رشادت که یادگاران ارزشمند سال های سخت و غرور آفرین می باشند و خانواده محترمشان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و سلامتی و توفیق این گرامیان را از درگاه ایزد متعال خواستارم.

اکبر  حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه