پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت

عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم ریاست دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، با صدور پیامی، ولادت با سعادت «حضرت معصومه(س)» و «روز گرامیداشت مقام دختر» و آغاز «دهه کرامت» را به اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی، بویژه «دانشجویان دختر، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل» تبریک گفت.
متن پیام تبریک دکتر حاجی زاده مقدم به شرح زیر است:
اول ذیقعده، ولادت سراسر نور و شادی حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، کریمه اهل بیت و شفیعه روز جزاء، یازدهم ذیعقده میلاد فرخنده و پرنور هشتمین حجت خدا، امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) است و به یمن میلاد فرزندان امام موسی کاظم علیه السلام به نام دهه کرامت نامگذاری شده است.
این دهه، فرصت مغتنمی برای تقویت سه ویژگی معرفت ائمه معصومین، تقویت محبت و تمرین کریم بودن برای همه بشریت است. ولادت حضرت معصومه(س) طلوع حیا، عفاف، پاکدامنی و عشق به خوبی هاست. حضرت معصومه(س) سرچشمه معصومیت و نماد وصال به معشوق در اوج دوری و غربت است.
اینجانب فرارسیدن ولادت با سعادت مظهر عصمت، کرامت، حیا و مهربانی ها، حضرت معصومه(سلام الله علیها)، روز دختر و آغاز دهه کرامت را به تمامی دختران ایران اسلامی و همه شیفتگان و محبان اهل بیت (علیهم السلام) به خصوص مردم شریف شهر هزارسنگر آمل، مسئولین، کارکنان، اساتید و مخصوصا دانشجویان دختر دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تبریک عرض نموده و از خداوند متعال عاقبت به خیری، سلامتی و کامیابی را برای همگان مسئلت می نمایم.

رییس دانشگاه