پیام تسلیت دانشگاه درخصوص شهادت دریا دلان نیروی دریایی ارتش در حادثه ناوچه کنارک

به گزارش روابط عمومی: دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل  در پیامی شهادت دریا دلان نیروی دریایی ارتش در حادثه ناوچه کنارک را  تبریک و تسلیت گفتند.

متن پیام بدین شرح میباشد:

بسم ربّ الشهداء و الصدیقین

ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عندربهم یرزقون. سوره آل عمران آیه 169

کسانی را که در راه خدا کشته شده اند مرده مپندار، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان به ایشان روزی می دهد.

کشور عزیزمان  به پشتوانه مردانگی و ایثار سربازان جان برکفی که پاداشی جز شهادت زیبنده مجاهدت بی مثالشان نیست، همواره امن و آرام است و به راستی پوشیدن خلعت شهادت آرزوی رزمندگان مومنی است که صادقانه و جان برکف، زندگی خود را وقف دفاع از آرمان‌ها و حدود و ثغور کشور نموده اند.

ما دانشگاهیان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل شهادت دریادلان نیروی دریایی ارتش را به مردم شریف ایران، فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی)، خانواده معظم شهدا تبریک و تسلیت عرض نموده و از درگاه خدای سبحان برای شهدای عزیز، رحمت و رضوان الهی و همنشینی با سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و برای مجروحین فداکار حادثه، عافیت و سلامتی و بازماندگان مکرم، صبر و شکیبایی توأم با پاداش صابرین مسئلت می نمائیم.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل