پیام تسلیت رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پی درگذشت دانشجوی این دانشگاه

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

در پی در گذشت یکی از دانشجویان دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به علت غرق شدن در دریا رئیس این دانشگاه پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پیام تسلیت رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به شرح ذیل است:

"با قلبی اندوهناک، درگذشت دانشجوی عزیزمان آقای شاهین شهبازی دانشجوی ترم 7 رشته‌ی مهندسی برق دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل را به اطلاع می‌رسانیم.

همه ما داغدار فقدان فرزند رشیدمان هستیم. فقدان این عزیز، همه اعضای خانواده دانشگاه را داغدار غمی بزرگ نموده است.

مصیبت وارده را به خانواده‌، همکلاسی‌ها، استادان و خانواده بزرگ دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل تسلیت می‌گوییم  و از درگاه خداوند متعال برای این عزیز پر کشیده، رحمت و مغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز ایشان صبوری و شکیبایی مسئلت می‌نماییم".

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل