پیام تسلیت سرپرست دانشگاه در پی حوادث تروریستی در حرم شاه چراغ و شهرستان آمل

08 آبان 1401
پیام تسلیت سرپرست دانشگاه در پی حوادث تروریستی در حرم شاه چراغ و شهرستان آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حاجی زاده مقدم سرپرست دانشگاه پس از حادثه تروریستی در حرم مطهر احمد بن موسی که منجر به شهادت و زخمی شدن جمعی از عاشقان اهل بیت(ع) در حرم شاه چراغ شد و همچنین درخصوص واقعه تروریستی در شهرستان آمل، پیام تسلیتی را صادر کرد.

متن پیام سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اتفاق رخ داده در بارگاه منور حضرت شاهچراغ(ع) ندای مظلومیت و اقتدار ملت ایران بود که این بار از آن حرم شریف طنین انداز شد و سندی دیگر بر جنایات و توحش دشمنان نظام و انقلاب اسلامی را برای جهانیان و اهل حقیقت نمایان ساخت.

حادثه دردناک و اندوهبار حمله تروریستی در شهرستان آمل، شهادت مظلومانه دو جوان مردمی و بسیجی شهرستان آمل جناب آقایان علی فاضلی و هادی چاکسری را مصداق بارز جنایت مذبوحانه و کوردلانه به عنوان بخشی از برنامه و توطئه شوم استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی علیه شهروندان ایرانی صورت گرفت تا توسط عوامل تروریستی، تکفیری وهابی آتش ناامنی را در سطح کشور شعله ور کرده و به اهداف پلید خود که برهم زدن امنیت و آرامش مردم و شهروندان می باشد، دست پیدا کنند.

اینجانب، شهادت و زخمی شدن جمعی از زایران حرم مطهر حضرت احمد بن موسی علیه‌السلام در این حمله تروریستی و شهادت دو جوان رشید از بسیج مردمی شهرستان آمل را به خانواده‌های این عزیزان و همه مردم ایران تسلیت عرض می‌کنم.

تجربه نشان داده است اینگونه حرکات قطعا بی‌پاسخ نخواهد ماند و دستگاه های امنیتی و انتظامی با شناسایی عقبه‌های این جنایت کور، به آمران و طراحان آن پاسخ درخور و بازدارنده خواهند داد.

در پایان از خداوند متعال برای تمامی مجروحین این حادثه طلب عافیت و سلامتی داشته و برای خانواده های آن شهدای عزیز طلب صبر می نمایم.

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم

سرپرست دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل