پیام دکتر دومیری گنجی «رئیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل » به مناسبت 20 فروردین روز ملی فناوری هسته ای

20 فروردین 1399

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

بیستم فروردین ماه نماد دیگری از عزت و افتخار و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران است که بار دیگر همه جهانیان به سربلندی و سرافرازی ملت بزرگ ایران اسلامی در بسیاری از زمینه ها در سطوح بین المللی اذعان پیدا کردند.

مردم آگاه ایران اسلامی در پی این بودند که با عزم و تفکری نو در راه رسیدن به تکامل و پیشرفت و تکنولوژی سرافراز باشند و از منابع و مواهب اسلامی شرافتمندانه استفاده کنند و این در حالی است که در مقابل، غرب نیز همیشه در پی آن بوده که با توجه به اراده قوی این ملت که قدمتی دیرینه دارند، از رسیدن این مردم به مرز توسعه و رشد اقتصادی و سیاسی و بین المللی جلوگیری کند .

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته ای،  فرا رسیدن 20 فروردین ماه روز ملی فناوری هسته‌ای را تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون و حرکت در مسیر پیشرفت علمی تمامی دانشمندان و متخصصان جمهوری اسلامی ایران در سایه توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و تحت زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامی را از درگاه ایزدمنان خواستارم.

روابط عمومی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل