پیام رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برای حضور گسترده مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

1980
عمومی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی از حضور پرشور مردم و به خصوص جامعه دانشگاهی در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری قدردانی و تشکر نمود و انتخاب دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان رییس جمهور منتخب مردم، به ایشان تبریک گفت و برای نهمین رییس جمهور اسلامی ایران آرزوی موفقیت کرد.
متن این پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
حضور پرشور و گسترده مردم شریف و ولایتمدار در انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از شهادت شهید خدمت آیت الله رییسی، برگ افتخار دیگری را در تاریخ درخشان جمهوری اسلامی به ثبت رساند که لبیک به ندای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و در راستای تحقق حق تعیین سرنوشت و جمهوریت نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
بدون تردید حضور و مشارکت پرشور در پای صندوق رای نشان از هوشیاری و آگاهی ملت شریف ایران در این مقطع حساس تاریخی است.
امیدوارم رقابت های دوران انتخابات به رفاقت و همدلی تبدیل شود و به سرمایه ای برای آبادانی مادی و معنوی کشور مبدل گردد.
انتخابات، مظهر مردم سالاری دینی در نظام مقدس جمهوری اسلامی و یکی از متغیرهای مهم قدرت نرم انقلاب اسلامی است که حضور حماسی مردم در پای صندوق های رأی، بار دیگر وفاداری مردم به نظام اسلامی را به جهانیان نشان داد و مهم ترین پیام این حضور، مشارکت برای اقتدار جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور است.
اینجانب از تمام ملت ایران به خصوص جامعه دانشگاهی کشور که در جهت افزایش مشارکت در این انتخابات تلاش کردند، تقدیر و تشکر می کنم و انتخاب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به ایشان تبریک عرض می نمایم و امیدوارم به برکت ماه عزاداری سید الشهدا علیه السلام که با تشکیل دولت جدید همزمان است، ایشان بتواند با استفاده از ظرفیت های فراوان این کشور، راه سید الشهدای خدمت را در عرصه های گوناگون ادامه دهد و دولت جدید با همکاری مردم، گام های موثری برای شکوه، عظمت و اقتدار ایران اسلامی بردارد.

رییس دانشگاه