عمومی

بسم الله الرحمن الرحیم
انقلاب، اسلام، قرآن، استقلال، آبرو و حیثیت را از برکت خون پاک شهداداریم. مقام معظمرهبری(مد ظله العالی)
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: با عرض تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان وآرزوی قبولی طاعاتوعبادات و نام گذاری 22 اسفند ماه بهمنظور تکریم و تجلیل از مقام والای شهدا،  بهعنوان روز بزرگداشت شهدا و سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تاسیس بنیادشهید انقلاب اسلامی که بیان گر مقام رفیع و با شکوه شهیدان و نمایان گر قداست خونشهیدان بوده است، به همین مناسبت مراسم کاشت نهال در محوطه دانشگاه انجام شد.
مراسم کاشت نهال با حضور جناب آقای حاج کرمعلی توکلی برادرشهید والامقام، جناب آقای علیجان خرمانی رییس اداره شاهد وایثارگر، نماینده حراست و جمعی از یاوران علمی در محوطهپردیس دانشگاه برگزار شد.
علیجان خرمانی رئیس اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه گفت: پیروزی انقلاباسلامی با ریختن خون شهدا به ثمر نشسته است و نهالی که بنام شهدا کاشه می شود آیندگاناز آنها بهره مند می شوند و ادامه دهنده راه شهدا خواهند بود.
ایشان افزود: امید است در راستای ترویج ایثار، شهادت و شناخت و کسب معرفتاز شهدا گام برداریم و همواره پیرو آرمان و راه شهدا باشیم.
 وی بیان داشت: درخت نماد رشد، پویایی، حرکتو تکامل است که این نماد شهدا و ایثارگران است که با گذشت از جان خود، موجب رشد و تکاملانسان ها شدند.
 درادامه خاطرنشان کرد: ثمره وجودی شهدا، جانبازان و آزادگان مثل رشد و تکامل درخت درجامعه پایدار است و امیدواریم بتوانیم با زنده نگه داشتن آن ها در این ایام و روز درخت کاریدین خود را به آن ها ادا کنیم.