اطلاعیه اتمام سنوات آموزشی،مشروطی و معافیت تحصیلی

اطلاعیه اتمام سنوات آموزشی،مشروطی و معافیت تحصیلی

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل اطلاعیه اتمام سنوات آموزشی، مشروطی و معافیت تحصیلی به شرح زیر می باشد:

دانشجویان مقطع:
الف)
1- کارشناسی ورودی 1398 و ماقبل (برای شروع ترم 11)
2- کاردانی/کارشناسی ناپیوسته / کارشناسی ار شد ورودی مهرماه 1400 و ماقبل (برای شرو ع ترم 7)
که تا پایان شهریور ماه 1403 فارغ التحصیل نمی شـوند، حتی اگر فقط درس پروژه ، پایان نامه یا معرفی به استاد مانده باشد.

ب)
1- دانشجویان مقطع کارشناسی که با احتساب ترم گذشته 4 ترم یا بیشتر مشروطی دارند.
2- دانشجویان مقطع کاردانی/کارشناسی ناپیوسته/ کار شناسی ارشد که با احتساب ترم گذشته 2 ترم یا بیشتر  مشروطی دارند،
 ضروری است حداکثر تا قبل از اتمام تاریخ  حذف و اضافه ترم مهرماه جاری (1403-1404) نســبت به درخواســت تمدید ســنوات تحصــیلی (بند الف) و بازگشــت به تحصــیل (بند ب) از طریق ســامانه ســجاد اقدام نمایند.

نکات مهم:
1- دانشجویان پسر که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند پس از اعلام رای کمیسیون موارد خاص دانشگاه یا استانی لازم است از اداره آموزش نامه درخواست تمدید معافیت تحصیلی دریافت نمایند و مجوز تمدید سنوات از دفاتر پلیس +10 اخذ و تحویل اداره آموزش نمایند.
2- راهنمای نحوه ثبت نام و در خواست در سامانه سجاد، در سایت مذکور موجود است.
3- بدیهی است دانشجویانی که جهت تمدید سنوات آموزشی، معافیت تحصیلی و مجوز بازگشت به تحصیل جهت دانشجویان مشروطی اخذ ننمایند اجازه ثبت نام و انتخاب واحد برای سال تحصیلی جدید داده نخواهد شد و عواقب ناشی از آن بر عهده شخص دانشجو می باشد.

مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی