به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم بزرگداشت مرحومه حاجیه خانم «زهرا تفضلی» خیر نیک اندیش دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به همراه اهدا جهیزیه به 19 زوج جوان شهرستان آمل، با حضور مهندس زارعی فرماندار محترم شهرستان آمل، حجت السلام یعقوبیان امام جمعه محترم شهر آمل، جناب آقای قلی پور رییس اداره کمیته امداد امام خمینی (ره)، دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و جمعی از خیرین، فرهیختگان و سایر مسئولین شهرستان آمل در پردیس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برگزار شد.
در این آیین معنوی، دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، از این خیر نیک اندیش بعنوان انسان خالص و با ذکاوت یاد کرد و افزود: این خیر نیکوکار با اهدا زمین به دانشگاه اندیشههای زیادی را متوجه این امر کرد و باهوش سرشاری که داشت از سرمایه دنیوی برای رفاه و آسایش دانشجویان و ذخیره آخرت بهره گرفت و برخلاف بسیاری از افراد که در هنگام مرگ کار انجام نشده زیادی دارند، با خاطری آسوده رهسپار سرای ابدی شد.
رییس دانشگاه خاطرنشان کرد: هرگز نباید انسانهایی همانند مرحومه حاجیه خانم زهرا تفضلی را از دسترفته پنداشت، بلکه آنها زنده هستند و با انجام عمل صالحه روحشان در بین ماست چرا که فضاهای آموزشی احداثی دانشگاه با عمل نیک این خیر صورت گرفته است و یاد بانی آن زنده یاد خانم تفضلی را در ذهنها زنده می کند و همواره در یاد مردم بویژه آینده سازان؛ ماندگار خواهد شد.
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین شهرستان آمل اظهار داشت: به مناسبت هفتمین سالگرد درگذشت خانم زهرا تفضلی خیرنیک اندیش و حامی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل که 250 میلیارد ریال برای ساخت دانشکده دامپزشکی این دانشگاه کمک مالی کرده همراه با اهدای 19 سری جهیزیه به زوجهای کم توان مالی در آمل شامل 5 قلم کالای اساسی به ارزش بیش از 500 میلیون ریال با همکاری اداره کمیته امداد امام خمینی (ره)، اوقاف و امور خیریه و همزمان با سالروزدرگذشت این خیرنیک اندیش به زوجهای جوان اهداء خواهد شد.
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل با اشاره به اینکه درسال جاری برگزاری جشنهای زوجهای کم توان مالی با همکاری کمیته امداد درسطح دانشگاههای شهرستان درحال برگزاری است، گفت: این اقدام در راستای ترویج زندگی آسان به دور از تجمل گرایی و الگوگیری جوانان دانشجو ازاین سنت حسنه است.
دکترحاجی زاده اضافه کرد، از آنجایی که بخشی از هزینههای تأمین جهیزیه خانوادههای مددجو و نیازمند از طریق مشارکت و کمکهای مردم نوع دوست تأمین میشود از افراد نیکوکار میخواهیم به منظور ترویج و تشویق بیشتر قشر جوان به امر ازدواج در تهیه جهیزیه برای زوجهای نیازمند مشارکت کنند.
وی با بیان اینکه در زمینه فراهم سازی امر ازدواج و در جهت امید آفرینی و تبیین همه موظف هستند، اضافه کرد: مسوولان باید مقدمات امر ازدواج آسان در جامعه را آماده کنند و باید فرهنگ مشارکت و حمایت از زوجهای جوان به فرهنگ عمومی تبدیل شود.
در ادامه حجت السلام یعقوبیان امام جمعه محترم شهر آمل بیان داشت: فقدان این انسان نیکاندیش و علاقهمند به توسعه تعلیم و تربیت، مرحومه حاجیه خانم زهرا تفضلی را که در ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل طی سالیان متمادی نقش آفرین بوده را گرامی میداریم و به خانواده بزرگ دانشگاه و مجمع خیرین شهرستان تسلیت عرض مینمایم؛ بدون تردید یاد و نام آن خیّر محترم در اذهان مردم قدرشناس شهرستان آمل و به ویژه دانشجویانی که از اقدامات خیرخواهانه ایشان بهره مند بودند؛ باقی خواهد ماند.
امام جمعه شهر آمل همت خیرین در ساخت مدارس و دانشگاه را در شرایط اقتصادی جامعه برگرفته از حس والای انسانی آنها برشمرد و گفت: امروزه با اهدا زمین و کمک های مالی و معنوی در نقاط شهرستان آمل باعت حل بخش عمدهای از مشکلات آموزشی دانش آموزان و دانشجویان خواهد شد و با این اقدام خیر روند تعلیم و تربیت در این مناطق توسعه یافت و از این رو، ما با خانواده بزرگ فیض ابراز همدردی می کنیم
حجتالاسلام ابراهیم یعقوبیان با اشاره به اینکه افتخار میکنیم که دین اسلام به علم، علم اندوزی و پژوهش بهای وصف ناشدنی داده است، افزود: تمام ملک و اقتدارمان محصول علم است و پیام بر اسلام فرموده که علم را بجویید حتی در چین و یا مناطق بسیار دوردست باشد.
وی با بیان اینکه نماز تنها عمل عبادی است که تعطیلی ندارد و تمام حرکات آن به صورت علمی برای انسان اثبات شده است، یادآور شد: امام علی(ع) در نخستین وصیت خود فرمودند که هر حرکتی باید عالمانه باشد و معتقدم ایران اسلامی با ظرفیتهای بینظیر علمی و پژوهشی باید مرکز نشر علم باشد.
وی با اعلام اینکه از مال گذشتن و وقف کردن کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است، گفت: رهبر انقلاب اسلامی فرمودند که وقف یک نهاد ممتاز دینی است.
سپس آقای حبیبالله قلیپور در آئین اهدای 19 سری جهیزیه نوعروسان و هفتمین سالروز درگذشت خیر نیکاندیش علمی مرحوم حاجیه خانم زهرا تفضلی در دانشگاه فناوریهای نوین این شهرستان اظهار کرد: تجلیل و قدرشناسی از تلاشهای خیران باعث ماندگاری کارهای خیر و احسان میشود تا دیگر افراد به انجام کارهای حسنه و نیک ترغیب و تشویق شوند.
وی با اعلام اینکه انجام کار خیر منفعتاش به همه سطوح جامعه میرسد، افزود: 7 هزار و 250 خانوار آملی زیر چتر حمایتی کمیته امداد امام خمینی قرار دارند که یکهزار و 150 افراد تحت حمایت دانشآموز بوده و در این بین 353 دانشآموز یتیم هستند که در سال گذشته 153 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان و کم توان مالی به ارزش هر جهیزیه 500 میلیون ریال به قیمت کارخانه اهدا شد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی آمل با اشاره به اهداف گسترده اهدای جهیزیه نوعروسان در دانشگاهها، بیان کرد: این اقدام مهم باعث شده تا در مهمترین مراکز علمی و پژوهشی دست به ترویج ازدواج آسان، ایجاد انگیزه برای ازدواج و تشکیل خانواده و فرهنگ سازی برای ازدواج در بین دانشجویان بزنیم که تاکنون 49 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهدا شده و قصد داریم تا پایان سال تعداد 150 جهیزیه دیگر تهیه و به جامعه هدف تقدیم کنیم.
قلیپور با اشاره به اینکه در زمینه ساخت مسکن محرومان تعداد 143 واحد مسکونی در روستاها با حمایت خیران نیکاندیش، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بسیج سازندگی در حال ساخت است، گفت: خیران نیکاندیش همیشه بازوان توانمند و کارساز کمیته امداد امام خمینی هستند و برای اجرای بهتر طرحهای اکرام ایتام، ساخت خانه محروم، درمان نیازمندان و دستگیری از مستمندان زیر پوشش نیازمند حمایت خیران هستیم و دست آنها را در مسیر فقرزدایی جامعه به گرمی میفشاریم.
روابط عمومی دانشگاه